HomeNieuwsBizarBabynijlpaard steelt de show bij verlovingsfoto

Babynijlpaard steelt de show bij verlovingsfoto

Sommige mensen spenderen uren om het perfecte huwelijksaanzoek te plannen. Natuurlijk zijn er altijd onverwachte omstandigheden. Zo ook in de Cincinnati Zoo toen een babynijlpaard een gastoptreden deed bij de verloving van Nick Kelbe en Hayley Roll.

Toen Nick op één knie ging voor zijn vriendin Hayley, was nijlpaard Fiona daar om haar zegen te geven. Ze wou duidelijk het mooie moment voor geen geld missen.

“We gingen naar de zoo om een jaar samen te vieren en Fiona zat aan het raam. We zijn grote fans van het babynijlpaard en volgen haar sinds de geboorte,” vertelt een opgetogen Hayley tegen The Daily Buzz. “Mijn vriend Nick en ik waren aan het wachten in de rij om met Fiona op de foto te gaan en ik gaf mijn gsm aan iemand om de foto te nemen. Toen ik me terug omdraaide, zat Nick op één knie om me ten huwelijk te vragen.”

Aangenaam verrast

Het koppel was aangenaam verrast door deze schattige photobomb. Volgens Hayley wist niemand van de Zoo dat Nick Hayley ging vragen, zelfs niet de onbekende die het mooie moment hielp vast te leggen. Als je goed kijkt, dan zie je Fiona nadenken wat ze zal aandoen voor de plechtigheid.

 

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels