HomeNieuwsBizarSingles zullen zich zeker en vast herkennen in deze hilarische kerstkaart

Singles zullen zich zeker en vast herkennen in deze hilarische kerstkaart

Aan de andere kant van de grote plas hebben veel Amerikanen de gewoonte om een persoonlijke kerstkaart op te sturen. De familie Seawright deed dat met een kwinkslag.

Bridget Jones weet het al lang: de kerstperiode is geen pretje voor vrijgezelle dames. Er is altijd wel een oom die vraagt of je al iemand aan de haak hebt geslagen of een tante die je erop wijst dat eierstokken een vervaldatum hebben.

Ook de Amerikaanse Emily Seawright heeft haar buik vol van zulke goedbedoelde bemoeienissen. Toen ze met haar familie een fotoshoot organiseerde voor de jaarlijkse kerstkaart, kreeg ze dan ook een geniale ingeving.

“Gewoon Emily”

Op de foto is te zien hoe haar gezinsleden de bordjes “verloofd” en “in blijde verwachting omhooghouden”. Haar ouders toonden dan weer gloeiend van trots de tekst “enthousiast”. En Emilie zelf? Tja, zij had gewoon een bordje met haar naam op. Touché. Ook op Twitter is de kerstkaart een schot in de roos. In een mum van tijd verzamelde de foto al meer dan 328.000 likes en 55.000 retweets.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels