HomeNieuwsBizarJongen geeft nietsvermoedende klas spacecake

Jongen geeft nietsvermoedende klas spacecake

In het Franse Mennecy heeft een 15-jarige jongen zijn medeleerlingen en sportleraar op spacecake getrakteerd. De slachtoffers wisten niet dat er cannabis inzat, maar voelden al snel de gevolgen ervan. 

Een sportleraar besloot om voor een keer geen les lichamelijke opvoeding te geven aan het derde middelbaar. In de plaats daarvan organiseerde hij een sociale activiteit waarbij de leerlingen zelf wat lekkers mochten meenemen. Een leerling besloot spacecake mee te nemen, maar zei tegen de klas niets over de ‘space’.

Vreemde smaak

“De chocoladecake zag er normaal uit. Hij had een rare smaak, maar we aten het op”, vertelt een van de leerlingen aan Le Parisien. “Op een gegeven moment kreeg de leraar grote donkere kringen onder zijn ogen. Ik kon niet meer stoppen met lachen en moest er zelfs van huilen.”

Niemand wist wat er aan de hand was, want de leerlingen hadden nooit eerder met cannabis geëxperimenteerd. Bezorgde ouders lieten hun kinderen echter testen toen ze vreemd gedrag vertoonden en daarna werd de link met de cake al snel gelegd. De jongen werd acht dagen geschorst.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels