HomeNieuwsBizarSeksrobots zouden binnenkort kinderen kunnen krijgen

Seksrobots zouden binnenkort kinderen kunnen krijgen

Ontzettend slecht met vrouwen? Ziet je moeder de kans op kleinkinderen al slinken? Geen zorgen, want binnenkort kunnen seksrobots ook kinderen krijgen.

Ben jij ook een complete nitwit als het aankomt op vrouwen? Goed nieuws, want binnenkort kan je een kind ‘verwekken’ bij je kunstmatige geliefde. De benodigdheden? Het budget voor een liefhebbende robot en de bereidheid om af en toe de batterijen van je uk te vervangen.

3D-printen

Sergei Santos is het brein achter deze nieuwe ontwikkeling. De ingenieur en expert in artificiële intelligentie beweert dat de controversiële baby enorm eenvoudig te maken zou zijn.

“Ik zou het bestaande brein van de seksrobot kunnen programmeren met een gen zodat hij of zij morele waarden en concepten van schoonheid, rechtvaardigheid en alle andere menselijke waarden kan hebben”, vertelt de Spanjaard tegen The Sun. “Om dan een kind te maken met deze robot, is heel simpel. Ik zou een algoritme maken van hoe ik over die concepten denk, mengen met wat zij denkt en dan het printen in 3D. Zo simpel is het, ik 3D-print de robot dat het kind van mij en de seksrobot is.”

Geniaal of een stapje te ver? Je kan misschien toch best eerst je kansen op Tinder wagen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels