HomeNieuwsBizarSeksrobot komt niet ongeschonden uit technologiefestival

Seksrobot komt niet ongeschonden uit technologiefestival

Een seksrobot is zwaar toegetakeld tijdens een technologiefestival in Oostenrijk. Volgens haar maker, Sergi Santos, is ze twee vingers kwijt, “maar ze komt er wel doorheen”. 

Bezoekers van het Ars Electronica festival konden de seksrobot Samantha voor het eerst bewonderen. Volgens de Spaanse uitvinder gaat het om een pop met kunstmatige, psychologische intelligentie. Zo heeft ze sensoren in haar lichaam en kan ze geprogrammeerde zinnetjes uitspreken.

“Er zijn twee vingers afgebroken”

Op het festival waren sommige mensen zodanig onder de indruk van de uitvinding, dat ze er iets te gretig mee omgingen. “Mensen hebben haar borsten, armen en benen betast. Er zijn zelfs twee vingers afgebroken en ze was helemaal besmeurd”, klaagt Santos. “Mensen kunnen echt slecht zijn. Ze begrijpen de technologie gewoon niet. Omdat ze er bovendien niet voor moesten betalen, behandelden ze haar barbaars.”

Ondertussen is de man teruggekeerd naar Barcelona om de pop op te kuisen en te repareren. “Gelukkig kan Samantha veel aan. Ze komt hier wel doorheen”, besluit hij hoopvol.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels