Vind ons op

Zita

Schoonmaakster komt in haar blootje kuisen bij je thuis: “Kijken mag, aankomen niet”

Bizar

Schoonmaakster komt in haar blootje kuisen bij je thuis: “Kijken mag, aankomen niet”

Een Britse vrouw is een bedrijf gestart dat kuisvrouwen aanbiedt die komen schoonmaken in lingerie of volledig naakt. Ze benadrukt dat ze écht komen kuisen en dat er geen seksuele handelingen mogen verwacht worden.

Nikki Belton zit sinds jaar en dag in de kuiswereld, maar bleef een beetje op haar honger zitten door het lage uurloon van 19 euro per uur. De 33-jarige schoonmaakster uit het Engelse graafschap Devon besloot onlangs om haar zaak anders aan te pakken.

Haar kuisbedrijf ‘The Naked Cleaning Company’ biedt nog steeds dezelfde diensten aan, maar dan in lingerie of in haar blootje. Voor de eerste optie betaal je 90 euro per uur, voor de optie zonder kleren 110 euro.

Geen seksobjecten

Duizenden mensen toonden hun interesse intussen al, dus heeft Nikki nieuwe mensen aangeworven. Die hebben allemaal ervaring in de kuiswereld en zijn ouder dan 25 jaar. De kuisvrouwen arriveren gekleed op het adres van de klant en trekken hun kleren uit als ze beginnen te kuisen.

Nikki maakt duidelijk dat hun diensten niet seksueel getint zijn. “Het is eerder een mogelijkheid om het vrouwelijke en mannelijke lichaam te appreciëren waarbij de aard van ons bedrijf gerespecteerd wordt. Onze werknemers zijn geen seksobjecten. Ze komen hun werk gewoon doen. Kijken mag, aankomen niet”, vertelt ze aan The Sun.

Het bericht Schoonmaakster komt in haar blootje kuisen bij je thuis: “Kijken mag, aankomen niet” verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top