HomeNieuwsBizarSCHANDALIG! Vrouw eist van haar vriend dat hij zijn gezonde (!) hond...

SCHANDALIG! Vrouw eist van haar vriend dat hij zijn gezonde (!) hond laat inslapen

Een man heeft op Reddit het verhaal gedaan over hoe zijn vriendin van hem eiste dat hij zijn gezonde hond moest laten inslapen, omdat ze niet het gejank van het dier niet meer kon uitstaan. Hij moest kiezen tussen zijn viervoeter of zijn lief…

Elke relatie heeft zijn ups en downs, maar soms is het zo klaar als een klontje wat je moet doen om jezelf niet in ellende te verliezen. Een vrouw maakte het leven van haar vriend zuur door van hem te eisen zijn hond te laten inslapen. Reden? Het beestje heeft het moeilijk met alleen te zijn en huilt wanneer hij niemand meer in de buurt heeft. Dat gehuil werkte zodanig op haar zenuwen dat ze hem de keuze stelde: de hond of haar.

Keuze

“Ik heb twee honden”, zo vertelt de man op Reddit, “en ben vier jaar samen met mijn vriendin. De afgelopen maanden vraagt ze me om de jongste hond naar het asiel te brengen of haar te laten inslapen omdat ze het gehuil niet meer aankan. In eerste instantie gaf ik toe en heb ik haar gezegd het dier naar het asiel te brengen, maar ik heb eigenlijk geen intentie om dat te doen. Mijn hond voelt zich hoe langer hoe meer op haar gemak. Het kan misschien mijn verbeelding zijn, maar mijn hond begon zich zo te gedragen sinds mijn vriendin in mijn leven kwam. Echt vreemd. Mijn vriendin was vorig jaar weg voor het grootste deel van het jaar en dan heb ik geen problemen gehad. Ben ik een slecht persoon dat ik mijn honden voor mijn vriendin plaats?”, vraagt hij aan de Reddit-community. Wat zou jij doen?

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels