HomeNieuwsBizarHOERA! Buckingham Palace viert verjaardag met Instagramstickers

HOERA! Buckingham Palace viert verjaardag met Instagramstickers

Met nog een week te gaan voordat de festiviteiten losbarsten rond het platina regeringsjubileum van koningin Elizabeth, heeft Buckingham Palace laten zien met zijn tijd mee te gaan. Voor de online fans van de Queen en haar familie lanceert het Britse koningshuis donderdag enkele bewegende jubileumstickers op Instagram.

Nu de Queen zeventig jaar op de troon zit, haalt Buckingham Palace alles uit de kast met eigen Instagramstickers. Een van de stickers betreft een knipogende corgi met een kroon op zijn hoofd. Hij wordt PJ genoemd, de Platinum Jubilee corgi. De corgi is sinds jaar en dag het favoriete hondenras van koningin Elizabeth. Op andere stickers staan onder meer een fles champagne waar de kurk uit springt, een glinsterende kroon en een paleisbewaker die met een paard proost met een kopje jubileumthee.


Eerder bracht het paleis al verschillende jubileumproducten op de markt, zoals serviesgoed, tassen, decoratieve hangers en een gevulde picknickmand. Overigens kan er wegens «ongekende» belangstelling momenteel niets uit die collectie besteld worden, meldt het paleis op zijn website. Bestellingen zijn tijdelijk opgeschort.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/hoera-buckingham-palace-viert-verjaardag-met-instagramstickers

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels