HomeNieuwsBizarModel gefrustreerd door Tinder en co: “Ik ben zo knap dat dating...

Model gefrustreerd door Tinder en co: “Ik ben zo knap dat dating apps denken dat mijn profiel fake is” (foto’s)

Alaw Haff is een model, een heel zelfzeker model moeten we daaraan toevoegen. Want de dame is er met 100% zekerheid van overtuigd dat ze geband wordt op dating apps als Tinder, Bumble en Hinge omdat, zo vertelt ze zelf, “die apps denken dat ik fake ben omdat ik er te goed uitzie”.

De 24-jarige uit Mold in Wales vertelt dat ze al een aantal keer verbannen is geweest van de populaire datingtools en ze wordt er mateloos gefrustreerd door. De spreekwoordelijke druppel te veel was toen Simon Leviev – de man waarover de Netflix-serie ‘Tinder Swindler’ gaat – zijn Instagram-profiel wél mag houden, ondanks dat hij talloze vrouwen beloog en bedroog.

”Dit moet een grap zijn”

In een interview met Jam Press vertelt Haff dat ze vindt dat dating apps haar erger behandelen dan de Tinder Swindler zelf. “Ik dacht dat het een grap was toen ik zijn profiel zag opduiken na het zien van de Netflix-show. Ik weet dat hij nu net geband is geweest, maar dat is ook maar het logische gevolg van de hele hetze na de documentaire. Ik heb zelfs Tinder gemaild dat zijn profiel nog te zien was, maar ze hebben mij geband.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels