HomeNieuwsBizarPakketbezorgers hebben Facebookpagina over honden die ze onderweg tegenkomen

Pakketbezorgers hebben Facebookpagina over honden die ze onderweg tegenkomen

Als je een postbode bent, is het leukste aan je job ongetwijfeld de honden die je onderweg tegenkomt. De kwispelende beesten die je opwachten, maken je job echt de moeite waard. UPS-bezorger Sean McCarren wou die vreugde delen en zette de Facebookgroep UPS Dogs op voor foto’s van de schattigste beestjes onderweg. 

UPS Dogs is een Facebookpagina met deelnemers van over heel de Verenigde Staten. De leden posten foto’s van de viervoeters die ze tegenkomen tijdens hun bezorgingsroute. Sommigen kennen de honden al jaren. Met behulp van hondenkoekjes hebben ze er al een goee vriendschap mee opgebouwd. De groep is al vijf jaar populair met bijna dagelijkse inzendingen.

Band met klanten

De eindeloze foto’s van bezorgers met hun vriendjes vallen in de smaak. Zo heeft UPS Dogs inmiddels al meer dan 635.000 likes. “Het is een goed voorbeeld van de relaties die onze werknemers opbouwen met hun klanten, zij het twee- of viervoeters”, vertelt een woordvoerder van UPS tegen Buzzfeed News.

De inzendingen zijn  allemaal even schattig. Het lijkt de beste manier om een saaie werkdag op te fleuren. Onze sollicitatiebrief is al onderweg naar UPS.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels