HomeNieuwsBizarOnofficiële seksrecords! "Het grootste vrouwelijke geslachtsdeel en de langste vrijpartij"

Onofficiële seksrecords! “Het grootste vrouwelijke geslachtsdeel en de langste vrijpartij”

Recordtijd! Niets officieels, wél officieus. Want laat ons eerlijk zijn, de meest intieme records zijn gewoonweg moeilijk te bewijzen, te meten en gade te slaan. En dus vertrouwen we ludiek op enkele getuigenissen, beweringen en gebeurtenissen.

De grootste vagina ter wereld bijvoorbeeld, die zou hebben toebehoord tot Anna Swan, een gigantische Canadese vrouw, die actrice en zangeres was in de 19de eeuw. Naar verluidt zou ze een vagina hebben gehad van maar liefst 48,25 cm! De langste sekspartij, dat zou dan weer een record zijn op naam van Lisa Sparks. Zij had geslachtsgemeenschap met 919 mannen over een periode van 12 uur. Echt gelukkig blikt ze er echter niet op terug: “Als ik heel eerlijk ben, dan is dat eigenlijk het enige waar ik echt spijt van heb tijdens mijn 21-jarige pornocarrière”, aldus Sparks.

Langste kus

Zoenen is plezant, maar 58 uur, 35 minuten en 38 seconden lang kussen is misschien dan weer net too much. Een record van het Thais koppel Ekkachai en Laksana Tiranarat. Het voorgaande record stond ook al op hun naam toen ze in 2013 zo’n 48 uur lang zoenden. Met het nieuwe record wonnen ze 2500 dollar en twee diamanten ringen. De grootste penis van de wereld zou dan weer die van Roberto Esquivel Cabrera zijn, een Mexicaan met een geslachtsdeel van 48 cm. Hij vertelt over zijn indrukwekkend ding: “Ik ben er blij mee, ik weet dat niemand anders zo’n grote heeft. Ik zou heel graag in de Guinness Book of Records staan, maar ze erkennen hem niet.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels