Vind ons op

Zita

Bizar

OEPS. Hond breekt in bij Amerikaans koppel en nestelt zich in hun bed terwijl ze slapen

Julie en Jimmy, een koppel uit de Amerikaanse staat Tennessee, zijn dan wel grote dierenvrienden die zelf drie honden in huis hebben, maar van het onverwachtse bezoek van Nala, hond en professioneel inbreker, waren ze toch even geschrokken. Op mysterieuze wijze was de hond hun huis binnengeglipt. En alsof dat nog niet genoeg was, had de onverwachtse bezoeker zich genesteld tussen Julie en Jimmy in bed terwijl ze sliepen. Gelukkig bleek Nala een schatje te zijn.

Julie en Jimmy waren verzonken in een diepe slaap, toen Jimmy plotsklaps wakker schrok en achteruitdeinsde in bed. «Stilletjes, maar streng, zei hij: Julie, van wie is die hond?», getuigt Julie aan NPR. Het bleek al snel dat het noch Hollis, Jupiter of Zeppelin was, een van hun eigen honden, maar een grote bruine onbekende viervoeter. «Mijn echtgenoot trok de dekens dichter, alsof ze hem zouden beschermen…en op dat moment nestelde de hond zich nog dieper in onze kussens en was die gewoon 100% content dat ze er was.» Nala bleek geen gevaar te zijn, maar een groot snoezelig knuffeldier.

Zoektocht naar baasje

Uiteraard ging het koppel snel op zoek naar de eigenaars van Nala. Julie deelde de foto’s op Facebook met de vraag of iemand de hond herkende – «een van de raarste posts die ik ooit al heb moeten maken», schreef ze. Zo kon ze al snel het baasje vinden. Kennelijk was Nala de dag ervoor ontsnapt tijdens een wandeling en liep ze weg naar het bos, terwijl een storm nakende was.

Hoe ze uiteindelijk in het bed van Jimmy en Julie belandde blijft evenwel een mysterie. Het koppel vermoedt dat ze de deur niet goed dichtgedaan hadden en dat Nala, die doodsbang is van donder, wou schuilen in bed.

Overdreven vriendelijke hond

Cris Hawkins, een van Nala’s baasjes, getuigde eveneens over het incident op Facebook. «Onze overdreven vriendelijke puppy, Nala, heeft opnieuw het record gebroken van het negeren van iemands persoonlijke bubbel en heeft opnieuw een truc toegevoegd aan haar lange lijst van Houdini acts. Nala mag zich schamen dat ze op een of andere manier heeft ingebroken in het huis van wildvreemden en hun persoonlijke bubbel binnengedrongen is. Gelukkig vond het koppel het voorval hilarisch en zijn ze er niet eens boos over», klonk het.

Intussen komen Jimmy en Julies drie honden goed overeen met Nala en gaan ze nu wekelijks iedere week samen spelen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-hond-breekt-bij-amerikaans-koppel-en-nestelt-zich-hun-bed-terwijl-ze-slapen

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top