Vind ons op

Zita

Bizar

Influencer geeft toe dat ze maar één keer per week doucht: «Ik doe het gewoon niet graag» (video)

Een Amerikaanse vrouw is viraal gegaan met een video waarin ze zegt dat ze zich maar één keer per week wast. Ze heeft daar zo haar redenen voor, maar heel wat mensen hebben hun bedenkingen erbij.

De vrouw, ene Reina, legt in de video – die inmiddels al meer dan 3 miljoen keer bekeken werd – uit dat ze in de eerste plaats gewoon niet graag onder de douche staat. Daarnaast vindt ze dat het te veel tijd vergt. Ze kan bovendien niet goed tegen nat haar en een haardroger gebruikt ze niet omdat die te veel lawaai maakt. Sinds ze veel minder doucht, heeft ze tevens minder huidproblemen. En tot slot bespaart het haar water en zeep.

Taboe

Haar video lokte heel wat gemengde reacties uit. De meesten vinden het echter een vreemde gedachte om zo weinig te douchen. «Dit moet een grap zijn», «Dus vier keer per maand? Dat is toch veel te weinig…», «Bah, walgelijk!». Maar ook: «Ik wou dat hier geen taboe rond hing. Je hoeft je niet elke dag te douchen om proper te zijn», en «Ik haat douchen ook. In de winter doe ik het ook maar één keer per week», lezen we onder meer in de reacties.

@reindrrop

Reply to @sunshinestatekris but it all boils down to the entire process being overwhelming @reindrrop #fyp #showerday #hairwash #dirtyhair #dirtyhairdontcare #notshowered

♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-geeft-toe-dat-ze-maar-een-keer-week-doucht-ik-doe-het-gewoon-niet-graag-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top