HomeNieuwsBizarNederlandse reiziger bakt kaassoufflé op de trein met airfryer (video)

Nederlandse reiziger bakt kaassoufflé op de trein met airfryer (video)

Een Nederlandse treinreiziger heeft een heeft zijn pendeltraject nuttig ingevuld door zijn avondmaal te bakken op de trein. Hij maakte een kaassoufflé met zijn eigen meegebrachte airfryer, middenin een volle wagon, met dank aan het stopcontact. Dat meldt Omroep Brabant. De reiziger had zelfs servieten mee.

Een oud-stagiair Corrado Francke van Omroep Brabant kon het bizarre tafereel op video vastleggen. Het culinaire spektakel gebeurde op de treinrit van de Nederlandse Spoorwegen tussen Dordrecht naar Tilburg, en kon op heel wat verwarde blikken rekenen. «Ik was bijna thuis, dus ik zat muziek te luisteren en was een beetje verdwaald in mijn gedachten. Maar toen rook ik opeens iets raars. Ik rook frituur», getuigt Corrado aan Omroep Brabant.

«Normaalste zaak van de wereld»

«Ik wist niet wat ik zag. Veel reizigers keken ongemakkelijk om zich heen, maar ze vonden het ook duidelijk vermakelijk. Maar ja, die man die keek alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hij zat ook echt van die kaassoufflé te genieten.»

Bij het uitstappen wenste hij de man nog een smakelijke maaltijd toe. «Hij keek recht voor zich uit en zei heel droog: ‘Dankjewel.’ De airfryer stond nog aan, dus ik vermoed dat hij nog niet klaar was met bakken», aldus Corrado.

Onveilig

Een woordvoerder van NS liet intussen aan Omroep Brabant weten dat een kaassoufflé bakken op de trein niet toegestaan is: «Het apparaat verspreidt een geur en dat kan hinder veroorzaken voor de medereizigers. Reizigers met dergelijke plannen moeten hun gezond verstand gebruiken. En daarbij, het lijkt me ook niet veilig.»

Instagram CmJwkMasmcV


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/nederlandse-reiziger-bakt-kaassouffle-op-de-trein-met-airfryer-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels