HomeNieuwsBizarMet deze nagels kan je kaas raspen

Met deze nagels kan je kaas raspen

Een nailartketen uit Rusland is met een opmerkelijk ontwerp op de proppen gekomen. Het bedrijf heeft valse nagels waarmee je ook kaas en wortelen kan raspen. Het is maar een van de vele absurde ontwerpen van de stylisten.

Als je een fan bent van vreemde valse nagels, dan moet je als de bliksem Nailsunny volgen op Instagram. Dat is een Russische keten van schoonheidssalons met een voorliefde voor extravagante nagels. Hun nieuwste ontwerp: een rasp die aan je vingers hangt.

Je leest het goed. Als bij Nailsunny binnengaat, kan het zijn dat je achteraf kaas of wortels kan vermalen met je vinger. De rasp is een paar centimeter lang en bestaat uit flashy blinkend metaal. De vorm en de gaten hebben uiteraard coole vormen om er mooi uit te zien, maar het blijft wel een kookmiddel dat aan je hand hangt.

Yes or no ??

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

Een kruis dragen met je vinger

De rasp is niet het enige opvallende ontwerp van Nailsunny. Zo tekenen ze soms ook gezichten, een maan of geometrische figuren op nagels. Als je wil, kan je ook vragen dat ze je een gouden uitsteeksel geven waarop dan een klein zwart kruis komt te staan. Een ding is zeker: iedereen zal weten dat je nieuwe nagels hebt.

Yes or no ??

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

Het bericht Met deze nagels kan je kaas raspen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels