Vind ons op

Zita

Bizar

Deze vrouw gaat elke cosplay-uitdaging aan

Ksenia Perova, een 22-jarige vrouw uit het Russische Sint-Petersburg, is dol op cosplay en transformeert zichzelf in de meest uiteenlopende fantasy-figuren. Van Arya Stark uit ‘Game of Thrones’ tot Frodo van ‘Lord of The Rings’: ze kan zich identificeren met eender welk personage.

Ksenia Perova als Arya Stark. – IG/ @noaxaon

Perova doet aan cosplay sinds 2014. “Mijn allereerste transformatie was Oswin Oswald”, vertelt ze. “Mensen vroegen opeens of ik met hen op de foto wilde gaan. Dat was vreemd, maar ook leuk tegelijkertijd”. Vandaag deelt ze haar transformaties via haar Instagram-account, waar ze zo’n 65.000 volgers heeft.

De jonge vrouw geeft aan dat ze geïnspireerd werd door andere cosplayers. “Op het internet kwam ik foto’s tegen van coole transformaties. Ik wilde ook zoiets doen”, klinkt het.

Perova probeert steeds iets persoonlijks in haar transformaties te steken. Zo veranderde ze onlangs in Andromeda Black, een personage uit de ‘Harry Potter’-reeks. “Ze is een heel interessant personage”, zegt Perova. “Het is jammer dat ze niet te zien was in de films. Ik had graag meer over haar geweten”.

Ksenia Perova als Frodo. – Instagram / noaxaon

Het bericht Deze vrouw gaat elke cosplay-uitdaging aan verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top