HomeNieuwsBizarDe ene burenruzie is de andere niet…

De ene burenruzie is de andere niet…

De politie bij onze noorderburen is van geen kleintje vervaard. Om een ruziemelding te beslechten, hebben Nederlandse agenten  namelijk een IKEA-kastje in elkaar moeten zetten.
 
In een gemeente ten zuiden van Den Haag was een oproep binnengekomen voor burenlawaai. Bij aankomst ontdekten buurtagenten Uzi Oz en Martien de Brabander dat de oorzaak van de overlast een IKEA-kastje was. Dat is natuurlijk vragen om problemen. “De dames lukte het niet helemaal, dus heeft wijkagent Martien maar even hulp verleend aan hen die dat nodig hebben”, tweette Oz, die er zelf de grap wel van inziet. “Hulp bieden aan hen die dat behoeven werd wel letterlijk genomen.” Moet kunnen, vinden de wijkagenten zelf.

Niet voor herhaling vatbaar

De kast staat volgens de wijkagenten inmiddels op de juiste plaats. De heren worden inmiddels wel overstelpt met verzoekjes of ze ook op andere adresjes even langs kunnen komen om IKEA-kasten in elkaar te zetten, maar Oz laat weten dat hij niet in de huren is. “Sorry, het was maar eenmalig!” Dat geldt ook voor zijn collega. “Vraag het eens aan uw eigen wijkagent”, tipt hij.

Het bericht De ene burenruzie is de andere niet… verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels