HomeNieuwsBizarMan wil vriendin ten huwelijk vragen, maar door haar reactie bedenkt hij...

Man wil vriendin ten huwelijk vragen, maar door haar reactie bedenkt hij zich: “Oh nee!”

Een man beleefde onlangs een oepsmomentje toen hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Hij kaartte het tafereel aan op Twitter.

De man in kwestie ging onlangs met zijn vriendin naar Venetië en wilde haar daar dé vraag stellen. Maar om het een beetje luchtig te houden, besloot hij om eerst te doen alsof door zijn veters te knopen terwijl hij op één knie zat. Zijn vriendin reageerde echter als volgt: “Oh, godzijdank! Ik dacht dat je me ten huwelijk ging vragen”. Door haar opvallende reactie besloot de man uiteindelijk om zijn plan niet uit te voeren.

Gemengde reacties

Hij legde de situatie uit op Twitter, waar zijn post al meer dan één miljoen keer bekeken werd. De reacties zijn heel verdeeld. Zo vrezen sommigen dat ze niet voor elkaar gemaakt zijn terwijl anderen het tafereel dan weer relativeren. “Als een vrouw geen aanzoek wil, is de relatie vroeg of laat gedaan. Je opties openhouden is je niet willen binden”, “Beëindig de relatie zo snel mogelijk”, “Misschien wil ze geen publiek aanzoek en heb je net geluk dat het niet doorgegaan is? En anders vrees is ik dat je binnenkort weer single bent”, “Ik maakte precies hetzelfde mee in Parijs! Vijf jaar later trouwde ik met de juiste persoon”, “Je hoeft niet te trouwen. Ik vind het net leuk om gewoon samen te zijn”, en “Ik begrijp mensen niet die een aanzoek doen zonder in de eerste plaats met elkaar over trouwen te praten”, klinkt het onder meer in de reacties.

Rendez-Vous

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels