HomeNieuwsBizarMan voelt zich seksueel aangetrokken tot… ballonnen: “Als ik ze kus, dan...

Man voelt zich seksueel aangetrokken tot… ballonnen: “Als ik ze kus, dan voelt dat hemels”

De ene fetisj is de andere niet. Neem nu Julius, een 50-jarige man die ongelooflijk opgewonden geraakt van… ballonnen. Als kind was hij al bezeten door de hebbedingen. Hij slaapt tegenwoordig zelfs in een speciale ‘ballonkamer’. Zijn vrouw denkt er het hare van, maar accepteert Julius wel zoals hij is.

Ondertussen heeft de man zo’n 50.000 ballonnen bij hem thuis. In één van de laatste afleveringen van TLC’s Strange Addiction verklaarde de 50-jarige kerel zijn obsessie: “Ze zijn prachtig. Zacht. Glad. Delicaat. Ik heb er een connectie mee. Intellectueel gezien besef ik uiteraard dat ballonnen niet leven. Maar soms vraag ik me toch af of het niet gewoon mijn liefde voor hen is waardoor het toch aanvoelt alsof ze leven”, zo vertelt hij.

”Opgewonden”

Meer zelfs: Julius houdt er romantische gevoelens voor hen aan over. “Mijn liefde voor ballonnen gaat ver en is zelfs van seksuele aard. Wanneer ik een ballon zie, gaat mijn hart sneller slaan en begin ik opgewonden te geraken. Dan hou ik er eentje vast, knuffel ik het, kus ik het en voel ik me praktisch in de hemel. Mijn vrouw vindt het vreemd, maar accepteert het wel.”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels