HomeNieuwsBizarGezicht van jonge vrouw raakt verlamd na orale seks: “Ik lachte het...

Gezicht van jonge vrouw raakt verlamd na orale seks: “Ik lachte het eerst gewoon weg”

Een Amerikaanse vrouw heeft een erg zeldzame aandoening waarbij ze een zware allergie heeft voor… sperma. De huid van de 18-jarige Chloe Lowery, uit Longmont (Colorado), blijkt niet te kunnen tegen proteïnen die het sperma van de meeste mannen terug te vinden is. In een interview kaart ze de aandoening aan.

De studente geeft aan dat ze het zeldzame probleem meer in de kijker wil zetten om zo andere vrouwen te informeren die misschien dezelfde klachten en verschijnselen hebben. “Laat me duidelijk zijn: ik heb er me perfect mee vereenzelvigd. Ik zie het niet als een probleem. In het begin vond ik het heel beangstigend uiteraard, maar nu wil ik er vooral over praten om zo meer ruchtbaarheid eraan te geven”, zo vertelt ze.

Ongelooflijke pijn en verlamming

Wanneer Lowery seksueel actief is, gebruikt ze steeds condooms en vermijdt ze bepaalde seksuele handelingen. De symptomen zijn dan ook niet mals wanneer sperma in contact komt met haar lichaam. Na orale seks te hebben gegeven raakte de helft van haar gezicht tijdelijk verlamd. En wanneer haar vagina in contact kwam met sperma kreeg ze hevige pijnen te doorstaan.

“Het voelde aan alsof het brandde, alsof er miljoenen naalden in me prikten. Aan mijn partners laat ik tegenwoordig steeds weten dat bepaalde zaken me gewoon niet lukken seksueel gezien. Tot nu toe is het nooit een reden geweest om een relatie te beëindigen.”

Foto: Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels