HomeNieuwsBizarMan versiert vrouw op stoeltjeslift: "Ze zijn voor elkaar gemaakt!" (video)

Man versiert vrouw op stoeltjeslift: “Ze zijn voor elkaar gemaakt!” (video)

Op prachtige beelden is te zien hoe twee mensen elkaar leren kennen op een stoeltjeslift. De vonken vliegen er meteen vanaf. “We hebben meer Marco en Ada nodig!”, klinkt het in de reacties.

Romantisch tafereel in de Zwitserse gemeente Engelberg, waar ene Marco de stoeltjeslift naar boven nam en hij gefascineerd was door de vrouw op het zitje achter hem. Hij twijfelt niet en vraagt meteen hoe ze heet. “Ada”, roept ze terug. “Ben je alleen?”, vraagt hij, waarop Ada bevestigend knikt.

Wijntje drinken

Marco laat haar weten dat hij van koken houdt en vraagt haar wat ze graag eet. “Mergpijpjes”, antwoordt ze. “Ik maak de beste mergpijpjes ter wereld”, roept Marco. Wanneer er een helikopter overvliegt, grapt Marco dat het hun taxi is. “Ik vind je leuk. Wil je straks een wijntje met mij gaan drinken?”, stelt Marco haar voor. En jawel, zo is hun avontuur begonnen.

Trouwen

Marco deelde het filmpje op TikTok, waar het inmiddels al meer dan 300.000 keer bekeken werd. “Trouw met haar. Wat een prachtige vrouw”, “We hebben meer Marco en Ada nodig!”, “Zo makkelijk gaat het!”, “Ze zijn voor elkaar gemaakt!”, “Stel je voor dat ze dit aan hun kinderen kunnen vertellen”, “Dit is zo schattig!”, en “Ik hoop dat ze nu een koppel vormen”, wordt er onder meer gereageerd.

@swiss_beautiful And that folks, is how I met HER @Ada Dumitru #loveatfirstsight #firstdate #LoveStory #howimetyourmother #skitrip #switzerland #mygirl #swissbeautiful #myhalf #CoupleGoals ♬ Originalton – 🇨🇭swiss_beautiful🇨🇭

Foto: TikTok

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels