HomeNieuwsBizarMan scheldt journaliste uit, maar zij stuurt het door naar zijn moeder…

Man scheldt journaliste uit, maar zij stuurt het door naar zijn moeder…

Een Amerikaanse gamejournaliste heeft een onbeschofte man op hilarische wijze op zijn plaats gezet. Mede dankzij zijn moeder.

Kallie Plagge schrijft gamereviews voor de website Gamespot. Onlangs kreeg de 25-jarige vrouw uit San Francisco als reactie op een van haar reviews een vulgair Facebookbericht van ene Ryan. “Dag stomme strijdster voor sociale rechtvaardigheid. Kan je je klotemond in het vervolg houden, trut”, klonk het.

Boze moeder

De journaliste liet het bericht niet aan haar hart komen. Integendeel, ze contacteerde de moeder van de 37-jarige man en vroeg wat zij van het bericht van haar zoon vond. “Goeiedag. Je weet niet wie ik ben, maar je zoon kent me wel. Misschien wil je wel weten wat voor berichten je zoon stuurt naar vrouwen waarmee hij het niet eens is. Hij stuurde me dit omdat ik een review van een videogame schreef”, stuurde ze.

De moeder was gedegouteerd door het gedrag van haar zoon en verzekerde haar dat ze actie zou ondernemen. “Het spijt me zo. Hij is 37 jaar oud en ik zal dit niet laten passeren. Hij gaat ervan langs krijgen”, reageerde ze. Mooi zo.

Twitter / @inkydojikko

Het bericht Man scheldt journaliste uit, maar zij stuurt het door naar zijn moeder… verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels