HomeNieuwsBizarVIDEO. Vlogster wil levende octopus eten, maar krijgt lik op stuk

VIDEO. Vlogster wil levende octopus eten, maar krijgt lik op stuk

Een Chinese vlogster wou als stunt een levende octopus eten, maar dat is volledig fout gelopen. De vrouw schreeuwt het uit wanneer het zeedier aanvalt en zich met alle macht vastzuigt op haar gezicht. 

De beelden werden gemaakt voor een livestream op het videoplatform Kuaishou. In de video zie je hoe de glibberige octopus zich ter verdediging vastklampt op het gezicht van de Chinese vlogster, die zichzelf ‘seaside girl Little Seven’ noemt. Met de actie wou ze meer aandacht krijgen op sociale media.

Pijn

“Kijk hoe hard het zuigt”, zegt ze nog tegen haar fans. Het weekdier grijpt zich nog steviger vast en laat niet meer los, waardoor de vrouw in paniek schiet. Wanhopig schreeuwt ze het uit van de pijn terwijl ze probeert de tentakels van het dier te verwijderen. Haar gezicht wordt in een rare plooi getrokken, maar de octopus geeft uiteindelijk toch toe en laat de dame los.

(Lees hieronder verder)

“Mijn gezicht is misvormd”, roept de Chinese vlogster in de video wanneer ze een wondje op haar wang opmerkt. “Ik eet hem wel op in de volgende aflevering.”

Ze gebruiken hun sterke zuignappen en tentakels om hun prooi te vangen. Octopussen eten voornamelijk vlees zoals vis, krabben, kreeften en weekdieren. Volgens wetenschappers zijn de zeedieren de meest intelligente ongewervelde dieren.

Het bericht VIDEO. Vlogster wil levende octopus eten, maar krijgt lik op stuk verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels