HomeNieuwsBizarMan verliest echtgenote en job nadat vrouw hem onterecht beschuldigt van grensoverschrijdend...

Man verliest echtgenote en job nadat vrouw hem onterecht beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag

Een Australische man is door de hel gegaan nadat hij een vrouw met autoproblemen hielp. De vrouw stapte achteraf naar de politie en beschuldigde hem onterecht van grensoverschrijdend gedrag.

Kenan Basic kwam in november langs de kant van de weg in Bankstown (Sydney) een 19-jarige vrouw tegen met autoproblemen. De 36-jarige man zette zijn wagen aan de kant en kreeg na twee uur repareren haar auto weer aan de praat. Daarna reed hij nog even achter haar om te kijken of haar auto niet meer stilviel, om vervolgens zijn weg verder te zetten.

Verzonnen verhaal

Vreemd genoeg stapte de vrouw naar de politie en vertelde hen dat Basic haar tot tweemaal toe om seks gevraagd zou hebben ter compensatie voor de reparatie. Tevens beweerde ze dat hij haar intieme delen betast zou hebben.

De getrouwde man vloog twee weken de gevangenis in, totdat de politie ontdekte dat het verhaal niet klopte, onder meer doordat camerabeelden een ander verhaal lieten zien. Uiteindelijk gaf de vrouw toe dat ze de beschuldigingen volledig verzonnen had.

Twee keer nadenken

Basic werd vrijgelaten, maar intussen was de man zijn job kwijt en had zijn vrouw hem verlaten. De man reageerde achteraf dat hij nu noodgedwongen anders in het leven zal staan. “Heel mijn leven lang heb ik mensen geholpen, maar na wat mij nu werd aangedaan, zal ik twee keer nadenken als iemand om hulp vraagt”, vertelde hij aan 7NEWS Sydney.

De vrouw wordt beschuldigd van minachting van de rechtbank, vervalsen van bewijsmateriaal, en liegen tegen de politie.

Het bericht Man verliest echtgenote en job nadat vrouw hem onterecht beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels