HomeNieuwsBizarMan laat Chinese tekens tatoeëren met hilarische betekenis

Man laat Chinese tekens tatoeëren met hilarische betekenis

De Amerikaan Cody Williams wou dolgraag Chinese tekens laten tatoeëren. Hij keek er alleen tegenop om telkens de betekenis te moeten uitleggen. Daarom besloot hij wat pret te hebben met zijn tattoo.

Toen Williams een tattoo wou laten zetten, heeft hij lang nagedacht over wat hij wou. Uiteindelijk ging hij overslag voor Chinese tekens. Wat ze precies betekenen? “Ik weet het niet, ik spreek geen Chinees.”

Geen cliché-boodschap 

Williams verklaart zijn unieke keuze. “Ik heb altijd gehouden van de look van Chinese tekens, maar ik haat dat iedereen steeds cliché-boodschappen zoals ‘liefde’, ‘hoop’ en ‘moed’ laat tatoeëren”, vertelt hij tegen LADbible. “Ik wist ook dat mensen constant zouden vragen wat de symbolen betekenen. Daarom bedacht ik deze slimme manier om iedereen die ik ontmoet voor de gek te houden en om eens goed te kunnen lachen.”

 

Geen spijt

De grote vraag is natuurlijk: heeft hij er spijt van? Helemaal niet, zo blijkt. “Ik kan het me al inbeelden dat mijn kleinkinderen later vragen wat het betekent. Dan kan ik zeggen dus het beruchte zinnetje zeggen: ‘Ik weet het niet, ik spreek geen Chinees’. Pas later als ze ouder worden, zal ik de grap uitleggen”, klinkt het.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels