HomeNieuwsBizarMan dumpt vriendin na ruzie over ‘ongepaste’ halloweenoutfit: «Je achterwerk is volledig...

Man dumpt vriendin na ruzie over ‘ongepaste’ halloweenoutfit: «Je achterwerk is volledig zichtbaar!»

Een Britse influencer werd op een wel héél bizarre manier gedumpt door haar vriend. Het begon allemaal bij haar halloweenoutfit, die voor hem te weinig verhullend was…

Pia Blossom is een plussize model uit de Engelse plaats Surrey. Nu Halloween voor de deur staat, deelde ze een opvallende ervaring met haar bijna 250.000 volgers op TikTok. Drie jaar geleden ging ze, verkleed als Playboy bunny, naar een halloweenfeestje. Haar toenmalige vriend zag haar kostuum op Instagram en liet haar weten dat hij het ongepast vond. «Ga je nu écht uit in die outfit? Je achterwerk is volledig zichtbaar!», stuurde hij haar.

Kostuum wisselen

De 25-jarige influencer begreep niet wat zijn probleem was en ging toch zo naar het feestje. Daar kwam ze een man tegen die verkleed was in een ei. Pia vond zijn kostuum zo geweldig dat ze het wilde wisselen met het hare. Zo gezegd, zo gedaan, en nu zou haar vriendje ook meteen gerustgesteld zijn, toch? «Ik ging er onterecht vanuit dat mijn vriendje dit oké zou vinden omdat mijn borsten en achterwerk nu volledig bedekt waren», zucht ze. Hij beschuldigde haar van overspel met de man met wie ze het kostuum had gewisseld en maakte het uit met haar. «Ik beëindigde het gesprek, zette mijn telefoon uit, feestte verder met mijn vriendinnen en heb hem nooit meer gezien», besluit ze.

Jaloezie

Haar video werd al meer dan 100.000 keer bekeken op TikTok. Zowat iedereen is blij voor haar dat ze van haar jaloerse vriend af is. «Heb jij geluk zeg, wat een jaloerse en onzekere kerel», «Waarom zou je iemand daarom dumpen?», en «Dit is gewoonweg hilarisch!», wordt er gereageerd.

Instagram B4YVnh-hh_u


Instagram B37HvnWhvH_


Hieronder het bewuste ‘eikostuum’:

TikTok / @piablossom_x

@piablossom_x

another day another dumping #storytime #breakup #dating #halloween #cheating #egg

♬ original sound – Pia Blossom

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/man-dumpt-vriendin-na-ruzie-over-ongepaste-halloweenoutfit-je-achterwerk-volledig-zichtbaar

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels