HomeNieuwsBizarMan kijkt wel héél opvallend naar achterwerk van zijn date: «Ik ben...

Man kijkt wel héél opvallend naar achterwerk van zijn date: «Ik ben wel een billenman, ja!» (video)

Geestig momentje in het datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’. Daarin illustreert een man op weinig subtiele wijze dat hij een billenman is.

In het Nederlandse datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’ leren mensen elkaar kennen door 24 uur samen door te brengen. Zo werden Renate en Robbie samen op date gestuurd.

Jacuzzi

Tijdens een spelletje vraagt Renate hem “van welk lichaamsdeel hij het meest opgewonden raakt”. “Ik ben wel een billenman, ja”, antwoordt hij. “Heb je de mijne al bestudeerd?”, vraagt Renate. “Nee, dat durfde ik niet zo goed”, knipoogt Robbie. Wanneer ze even later samen in de jacuzzi zitten en Renate de temperatuur wil checken, krijgt Robbie de uitgelezen kans om dat wél te doen. En hoe…

Lachen

Het frament zorgde voor heel wat hilariteit. «Haha, prachtig», «Toch even stiekem kijken, haha», en «Wat doen mensen toch rare dingen als ze onzeker zijn», klinkt het onder meer in de reacties.

Facebook langlevedeliefdenl-1282242269200600/

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/man-kijkt-wel-heel-opvallend-naar-achterwerk-van-zijn-date-ik-ben-wel-een-billenman-ja-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels