HomeNieuwsBizarMan beweert geheim voor ‘eeuwige jeugd’ te kennen: “Doe zoals ik en...

Man beweert geheim voor ‘eeuwige jeugd’ te kennen: “Doe zoals ik en drink je eigen urine!”

Wel, hier is een “tip”, althans volgens Harry Matadeen, een 34-jarige man die er prat op gaat dat je best je eigen urine drinkt. “Het is het geheim tot een goeie gezondheid en eeuwige jeugd”, zo stelt hij. Zelf drinkt de man al zo’n dikke zes jaar zijn eigen gelige brouwsels.

Sinds 2016 dus. “Het is de sleutel tot succes en tot het feit dat ik er minstens 10 jaar jonger uitzie”, verklaart de man uit Hampshire. “Ik worstelde met mentale gezondheidsproblemen en had ook heel veel last om me sociaal op te stellen.” Naar eigen zeggen verdwenen die problemen als sneeuw voor de zon toen hij zijn eigen urine begon te drinken.

”Pak voordelen”

“De voordelen gingen verder dan mijn wildste verbeeldingen en vanaf het moment dat ik mijn urine dronk, werd mijn brein precies wakker en verdween mijn depressie. Er kwam een gevoel van kalmte en vastberadenheid over me heen en ik vond het ook een geweldige gedachte dat ik dit gewoon gratis kon produceren om mezelf gelukkig te houden. Het vergt wat tijd om er gewoon aan te worden, want oudere urine zal altijd wat ruiken en de smaak is nogal uniek…”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels