Vind ons op

Zita

Bizar

Vrouw gelooft zelf haar oren niet wanneer ze ENORME boer laat: «Het lijkt wel een duiveluitdrijving!» (video)

Ken je de ‘Sprite-challenge’? Wel, dat ziet er ongeveer uit zoals in deze video. De kans is groot dat je even hard in een deuk ligt als de vrouw zelf.

De nieuwste hype op TikTok is de zogenaamde ‘Sprite-challenge’. Daarbij is het de bedoeling dat je een flesje Sprite in één keer leegdrinkt zonder een boer te laten. Dat blijkt echter een hele opgave, zo mochten twee Australische vrouwen ontdekken.

Niet verwacht

Taylah Robb probeerde de challenge immers uit met een vriendin. Als ze ongeveer halfweg het flesje is, zegt Taylah dat ze niet meer kan drinken. Vervolgens laat ze zo’n grote boer dat ze in een minstens even grote lachbui uitbarst. Ook haar vriendin proest het uit van het lachen waardoor de Sprite in het rond vliegt.

Kapotgaan van het lachen

Het filmpje ging meteen viraal en werd intussen al meer dan 33 miljoen keer bekeken. Hun volgers liggen in een deuk en spreken van een «duivelse boer». «Een kreet uit de hel», «Het lijkt wel een duiveluitdrijving», «Wow, wat is dat voor iets?», en «Ik zit op het werk en moet me echt inhouden om niet hardop te lachen», lezen we in de reacties.

@taylahrobb

The Best Bit@kaceymeehan01 #FYP #bratz

♬ original sound – Taylah Robb

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-gelooft-zelf-haar-oren-niet-wanneer-ze-enorme-boer-laat-het-lijkt-wel-een-duiveluitdrijving-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top