Vind ons op

Zita

Bizar

‘Love Island’-deelneemster in vliegtuig aangesproken op ‘ongepaste’ outfit: «Nog nooit meegemaakt!» (foto)

Een Australische influencer die nog meegedaan heeft in ‘Love Island’ werd onlangs op een vlucht van Jetstar Airways gevraagd om iets over haar topje te doen omdat de steward haar outfit ongepast vond. Ze reageerde er uiteindelijk wel met humor op.

Amelia Marni is een 26-jarig model dat in Australië vooral bekend is door haar deelname aan ‘Love Island’ in 2018. Onlangs vloog ze met Jetstar Airways, maar op een bepaald moment werd ze door een steward aangesproken op haar outfit. «Een mannelijke steward vroeg me zonet om iets over mijn outfit te doen omdat hij te weinig verhullend is. Jetstar vindt deze outfit dus ongepast. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Jammer, want ik draag heel graag topjes», schrijft ze op Instagram.

Servetten

Een vrouwelijke stewardess kwam echter tussenbeide en zei haar dat er niets mis mee was. Amelia kon er wel om lachen en bedekte zichzelf dan maar met servetten van de luchtvaartmaatschappij.

Excuses

Jetstar Airways heeft intussen ook gereageerd op het ‘incident’. «Er gelden wel degelijk kledingvoorschriften op onze vluchten, maar die gaan niet over het dragen van topjes. We zullen contact opnemen met Amelia en de steward om na te gaan wat er precies gebeurd is. We bieden onze excuses aan mocht de dresscode verkeerd geïnterpreteerd zijn», klinkt het in Daily Mail.

Instagram / @ameliamarni

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/love-island-deelneemster-vliegtuig-aangesproken-op-ongepaste-outfit-nog-nooit-meegemaakt-foto

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top