HomeNieuwsBizarKerstman wordt aan de deur gezet na brutaal gedrag

Kerstman wordt aan de deur gezet na brutaal gedrag

Wat voor Melanie Cyr en haar dochtertje een gezellig uitje naar de kerstmarkt van Pointe-Claire in Montreal moest worden, draaide uit op een fiasco. De plaatselijke kerstman had duidelijk niets begrepen van de gezellige kerstsfeer en was onbeschoft tegen het 4-jarige meisje.

Melanie Cyr en haar 4-jarige dochter Basma liepen op de tweede verdieping van het winkelcentrum de kerstman tegen het lijf. Toen de kleine meid hem een knuffel wilde geven, duwde de man het meisje met zijn hand tegen haar voorhoofd weg. Daarna liep hij gewoon verder, zonder een woord of glimlach.

Slechte dag

De kleine Basma was erg geschrokken van de reactie, maar ook de moeder was op haar tenen getrapt door het voorval. “Ik heb aan mijn dochter verteld dat hij een slechte dag had en dat de echte kerstman druk bezig is op de Noordpool”, liet Cyr weten aan Global News. “Er zijn slechts twee dingen die de man moet doen: van kinderen houden en kerstsfeer verspreiden. Dat zijn basiszaken”, voegde de vrouw er nog aan toe.

Niet de enige

De mama deelde haar verhaal op Facebook en al snel bleek dat zij niet de enige was met een negatieve ervaring. Zo had dezelfde kerstman een andere kleuter “verwend nest” genoemd en een autistisch kind aan het huilen gebracht omdat het aan zijn baard trok.

Basma is de ontmoeting nog niet vergeten. Zo vroeg ze aan haar mama of de kerstman al beter was. Daarbij vertelde de kleine spruit dat therapie of antidepressiva misschien een goed idee kunnen zijn.

Fairview, de organisatie achter de kerstmarkt, liet enkele dagen later weten dat de kerstman ontslagen was. Over de nieuwe kerstman vallen gelukkig enkel positieve geluiden te horen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels