HomeNieuwsBizarKan jij raden hoe lang dit fitnessmodel zwanger is?

Kan jij raden hoe lang dit fitnessmodel zwanger is?

Veel hoogzwangere vrouwen dragen uitsluitend brede truien en elatische rokken en broeken, maar dat is buiten Sarah Stage gerekend. Het fitnessmodel is al acht maanden zwanger, maar poseert nog steeds in haar ondergoed op Instagram.

Veel socialemediagebruikers reageren vol ongeloof op de buik – of beter gezegd sixpack – van Sarah Stage. “Waar heb je jouw baby verstopt?”, vragen veel mensen zich luidop af. “Mijn buik is groter dan die van jou, terwijl ik niet zwanger ben”, zegt iemand anders misnoegd.

Gelukkig krijgt de toekomstige moeder ook veel positieve reacties en noemen veel mensen haar een prachtige inspiratie. Instagramgebruiker Jennika Brannon is een gynaecoloog en bevestigt dat de prestatie van Stage indrukwekkend is, maar lang geen uitzondering. “Ik ben al heel wat hoogzwangere vrouwen tegengekomen die er net hetzelfde uitzien als Stage”, beweert ze. Ze benadrukt ook dat elk lichaam anders is tijdens een zwangerschap.

Stage laat de commentaar alvast niet aan haar hart komen en blijft vrolijk indrukwekkende foto’s posten. “Ook al zijn mijn work-outs niet meer zo intens als vroeger, ik merk toch dat ik nu meer energie heb”, schrijft ze op Instagram. “Het is absoluut niet mijn bedoeling om mijn levensstijl aan iemand op te dringen. Ik toon gewoon waar ik mij goed bij voel. Als iemand anders het wil proberen, denk ik dat die persoon hetzelfde gevoel zou hebben.”

Het wordt al het tweede kindje voor het 33-jarige model. In 2015 is ze bevallen van haar eerste zoontje en ook toen lokten haar sexy selfies een ware internetstorm uit. Om de critici gerust te stellen: ook toen had ze een gezonde baby op de wereld gezet, die 3,8 kilo woog en 55 centimter groot was.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels