HomeNieuwsBizarHartverwarmend: blinde kat knuffelt smartphone als hij zijn favoriete muziek hoort

Hartverwarmend: blinde kat knuffelt smartphone als hij zijn favoriete muziek hoort

De blinde kat Tamik is dol op de muziek van Sharper Duman. Telkens als de rosse viervoeter de Turk piano hoort spelen via een smartphone, begint hij het toestel te knuffelen.

De Turkse muzikant Sharper Duman heeft twee passies: piano spelen en katten. Thuis heeft hij dan ook negen viervoeters rondtrippelen. Een groot deel van die dieren heeft hij trouwens van straat geplukt. Als hij straatkatten zag ronddwalen, kon hij het namelijk niet over zijn hart krijgen om de beestjes achter te laten, dus nam hij ze maar mee naar huis.

Sindsdien geeft de man regelmatig kleine privé-optredens voor de pluizenbollen, die meer dan eens mee achter de piano kruipen. Op Instagram deelt Duman filmpjes van de momenten dat hij samen met zijn dieren muziek maakt. En blijkbaar worden die video’s gesmaakt, want de creatieveling heeft al meer dan 326.000 volgers.

Een van zijn grootste fans is Tamik, een rosse, blinde kat. Het baasje van Tamik heeft zelfs een filmpje gestuurd naar Duman, die het op zijn beurt op Instagram geplaatst heeft. “Dit is het meest ontroerende bericht dat ik ooit heb ontvangen”, schrijft hij erbij. Als de poes zijn muziek via een smartphone hoort, probeert hij steevast het toestel te omarmen. Een hartverwarmend beeld dat bij veel mensen een gevoelige snaar raakt, want de video is al zo’n 170.000 keer bekeken.

A post shared by Sarper Duman (@sarperduman) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels