HomeNieuwsBizarDeze jogster heeft een heel vreemde en vieze gewoonte

Deze jogster heeft een heel vreemde en vieze gewoonte

De Amerikaanse moeder Cathy Budde zit met de handen in het haar. Ze wordt al enkele weken geterroriseerd door een zekere ‘voortuinkakker’.

“Er zit een vrouw kaka te doen in onze tuin!” Met die woorden kwamen de kinderen van de Cathy Budde hun huis binnengestormd. De moeder geloofde haar kroost eerst niet, maar ging voor de zekerheid toch een kijkje nemen. Tot haar eigen grote verrassing zat er daadwerkelijk een loopster haar gevoeg te doen in de voortuin.

Zeven weken

Nadat ze de jogster betrapt had, dacht Budde dat de vrouw wel zou stoppen met de bizarre gewoonte. Maar blijkbaar hadden ze het laatste nog niet van haar gezien. Integendeel, de voorbije zeven weken komt ze regelmatig en ongegeneerd op bezoek. Het verhaal wordt nog des te vreemder als je weet dat er in de buurt gewoon een openbaar toilet staat.

“Ze brengt altijd wc-papier mee”, zegt Budde verontwaardigd tegen KKTV. De bezorgde moeder  zegt ook dat ze al posters heeft opgehangen om te vragen dat de loopster ophoudt met haar walgelijke gewoonte, maar niets helpt. Uit pure wanhoop zag de moeder geen andere oplossing dan de politie in te schakelen. De agenten zijn momenteel bezig met het incident te onderzoeken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels