HomeNieuwsBizarJe kan nu een vuilnisbak naar je ex laten vernoemen - net...

Je kan nu een vuilnisbak naar je ex laten vernoemen – net op tijd voor valentijn

Valentijn komt eraan en hoewel dat voor de meeste koppels een hoogdag is, liggen de zaken wel anders als je net uit elkaar bent gegaan met je lief. Misschien was het met wederzijds begrip – des te beter – maar misschien ook niet. Misschien heeft hij of zij je hart gebroken en moet jij nu de stukken weer aan elkaar zien te lijmen. Geen makkelijke opgave, maar een beetje wraak doet in zo’n geval wonderen.

Uiteraard suggereren we daarmee niet dat je wraak moet nemen op een gruwelijke manier. We zijn tenslotte allemaal beschaafde mensen, dus er is geen nood aan fysieke of mentale chantage of iets in die aard. Een klein beetje spotternij kan echter geen kwaad.

Gratis wraak

En dat is precies waarom het Britse bedrijf BusinessWaste.co.uk je de kans wil geven om een vuilnisbak naar je ex te vernoemen. Helemaal gratis ook nog eens. Het enige wat je hoeft te doen is een online formulier invullen en als je dat als één van de 50.000 eersten doet, heb je prijs. Of je ex nu Mark, Karel of Jean-Baptiste heet, de naam zal in grote, witte letters ergens op een vuilnisbak prijken – waarvan jij de grootte kan bepalen, trouwens. Je kan ook vragen om een foto en de locatie van de afvalcontainer in kwestie zodat je de ramptoerist kan uithangen. «We hopen dat je je ex voor eens en voor altijd achter je zal kunnen laten door een vuilnisbak naar hem of haar te vernoemen», aldus Mark Hall van BusinessWaste.co.uk. Amen!

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/je-kan-nu-een-vuilnisbak-naar-je-ex-laten-vernoemen-net-op-tijd-voor-valentijn

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels