HomeNieuwsBizarInfluencer doet wenkbrauwen fronsen met eerlijke foto van opgeblazen buik: «Zou je...

Influencer doet wenkbrauwen fronsen met eerlijke foto van opgeblazen buik: «Zou je niet eens naar de dokter gaan?»

Een Australische influencer kreeg onlangs heel wat bezorgde reacties toen ze haar opgezwollen buik toonde op Instagram. Ze maakte intussen duidelijk dat er geen enkel probleem is, maar betreurt dat sommige mensen zo bot zijn.

Karina Irby deelt regelmatig eerlijke foto’s met haar meer dan 1 miljoen volgers, maar onlangs maakte ze iets pijnlijks mee. De 33-jarige influencer, die achter het bikinimerk Moana Bikini zit, postte een foto van haar opgeblazen buik om ‘lotgenoten’ een hart onder de riem te steken. Ze kreeg echter heel wat onverwachte reacties. «Ze heeft zich eens goed laten gaan en probeert het te normaliseren door het ‘opgeblazen’ te noemen», «Dit lijkt me wel iets erger dan gewoon ‘opgeblazen’. Zou je niet eens naar de dokter gaan?», en «Dat komt gewoon door ongezonde voeding», werd er gereageerd.

Teleurgesteld

In een nieuwe post toont ze haar buik opnieuw, maar deze keer is die niet meer opgeblazen. Ze laat weten dat de reacties haar geraakt hebben. «Toen ik de reacties las, voelde ik me teleurgesteld en verslagen. Trollen en valse accounts, tot daaraan toe, maar echte vrouwen die van alles over mij veronderstellen, dat vind ik veel erger. Ik deel deze momenten van mijn leven voor jullie. Ik hoop dat ik je minder alleen kan doen voelen wanneer ook jullie een opgeblazen gevoel hebben en daarmee inzitten. Dat is het enige wat ik wil. Ik zeg: ‘Wees de verandering die je wil zien’. En ik wil meer échte momenten zien in plaats van gewoon knappe vrouwen die poseren. (…) Ik ben geen circusaap. Ik deel hoe ik me voel en twee dagen geleden kreeg ik mijn regels en mijn lichaam blies op als een waterballon, dus post ik dat. Vandaag is mijn buik weer normaal. Voor diegenen die bezorgd waren: graag gedaan», schrijft ze erbij.

Respect

Ze krijgt heel wat bewondering van haar volgers. «Oh mijn God, ik begrijp je volkomen! Het was leuk dat ik me er helemaal in kon herkennen», «Een opgeblazen gevoel komt niet noodzakelijk door een ‘ongezond dieet’. Het kan het gevolg zijn van een voedingsallergie, hormonale problemen, ontsteking… Jammer dat zo weinig mensen dit weten en hier gewoon hun mening komen geven», «Dit is natuurlijk. De meeste mensen krijgen hiermee te maken», en «Elk lichaam is anders. Pijnlijk om te zien hoe vrouwen elkaar de grond in boren», lezen we onder meer in de reacties.

Instagram ClzpEhihklv


Instagram Cl7YaGlBZPM


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/influencer-doet-wenkbrauwen-fronsen-met-eerlijke-foto-van-opgeblazen-buik-zou-je-niet-eens-naar-de-dokter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels