HomeNieuwsBizarIdentieke tweelingen sluiten uniek verbond met elkaar

Identieke tweelingen sluiten uniek verbond met elkaar

Brittany en Briana Deane zijn erg trots op het feit dat ze een identieke tweeling zijn. Ze gaan ieder jaar naar het tweelingenfestival in Twinsburg, Ohio en sloegen er vorig jaar, verrassing, een identieke tweeling aan de haak. Sinds kort zijn de twee koppels getrouwd en maakten ze elkaar een bijzondere belofte. 

Het was de kinderdroom van Brittany en Briana om met een identieke tweeling in het huwelijksbootje te stappen. Die wens kwam uit toen ze Josh en Jeremy ontmoetten op het tweelingenfestival in Twinsburg. Nochtans wilden de twee broers juist niet met een identieke tweeling trouwen. De twee koppels gaven elkaar dit jaar het ja-woord op hetzelfde tweelingenfestival in een dubbelceremonie. Bovendien werd de dienst geleid door een, oh jawel, tweeling.

Samenwonen 

De liefde voor elkaar is zo groot dat het niet bij samen trouwen blijft. De zussen en broers gaan allemaal samen onder één dak wonen. “Wanneer we kinderen krijgen, zullen ze genetisch gezien broers en zussen zijn. Technisch gezien hebben ze dan allemaal twee moeders en twee vaders.”

Het bericht Identieke tweelingen sluiten uniek verbond met elkaar verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels