HomeNieuwsBizarHuwelijksaanzoek op steiger gaat volledig mis: «Dat laat je toch niet doen...

Huwelijksaanzoek op steiger gaat volledig mis: «Dat laat je toch niet doen door een kind!?» (video)

Een video waarin een man zijn vriendin ten huwelijk vraagt op een pier is viraal gegaan. Hij schakelde immers de hulp in van de dochter van de vrouw, maar dat was op die locatie geen goed idee…

Luke Aukuso (26) ging onlangs door de knieën voor zijn partner Stephanie Lamb (25) op een pier in Hervey Bay, een stad in de Australische staat Queensland. Hij liet de ring overhandigen door de tweejarige dochter van zijn vriendin, Harper. Leuk idee, al was dat vrij riskant zo boven het water.

Duik in het water

En jawel: wat niet mocht gebeuren, gebeurde. De ring glipte uit de handjes van Harper en viel tussen een spleet in het hout het water in. Luke twijfelde geen seconde en sprong het water in. Uiteindelijk vond hij de ring – gelukkig – terug.

Voorspelbaar

Stephanie deelde de video op TikTok, waar hij inmiddels met meer dan 33 miljoen views viraal ging. De meeste mensen begrijpen niet goed waarom ze zoveel risico namen. «Waarom doen mensen dit nog steeds? Het is al zo vaak gebeurd. Doe het alsjeblieft niet op het water», «Wat hadden ze dan verwacht?», «Dat zie je van ver aankomen», en «Laten we het erover eens zijn dat je dit niet laat doen door een kind, en al zeker niet op zo’n plek», wordt er gereageerd.

@stephanieariana0

Had to tell Harpie that it was kissed by the fish and mermaids for goodluck

♬ original sound – stephanieariana0

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/huwelijksaanzoek-op-steiger-gaat-volledig-mis-dat-laat-je-toch-niet-doen-door-een-kind-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels