HomeNieuwsBizar'Super-minnares' die al met 1.000 getrouwde mannen seks had: "Waarom zou ik...

‘Super-minnares’ die al met 1.000 getrouwde mannen seks had: “Waarom zou ik mij schuldig voelen?” (foto’s)

Gweneth Lee is haar naam. En de dame heeft een behoorlijk ‘wild’ leven.

De ‘professionele minnares’ heeft, naar eigen schatting, al met zo’n 1.000 getrouwde mannen de lakens gedeeld. “Er zijn zoveel getrouwde mannen om affaires mee te hebben”, aldus Gweneth. “Mensen zijn het gewoon beu om altijd hun saaie partner te zien”, lezen we op The Sun. “Ze zijn hun gezichten, lichamen en het gepraat beu. Zoals tijdens de pandemie; wie wil nu constant z’n tijd doorbrengen met maar één persoon?”, klinkt het…

“Waarom zou ik me schuldig voelen?”

“Mijn lovers zeggen dat ze hun saaie en gruwelijke familie beu zijn, en dat begrijp ik…”, vult Gweneth aan. Hoe ze dan met de getrouwde mannen afspreekt? “Mensen kunnen liegen en zeggen dat ze een meeting hebben. Ik heb trouwens weldra een afspraakje met een man die dat exacte excuus gebruikt. Zijn vrouw weet van niets en het kan haar ook niets schelen. Waarom zou ik mij schuldig voelen? De verantwoordelijkheid ligt bij hem, niet bij mij”, gaat ze verder.

Gweneth was zelf ooit ook getrouwd, maar ziet zichzelf nu niet meer een langdurige relatie hebben. “Getrouwde mannen zijn gewoon beter… Ze zien het als je je haar hebt laten doen of een mooie jurk gekocht hebt. Ik hou van de complimentjes en de aandacht, maar ik wil niet de hele tijd bij één man blijven. Daarom zit ik al aan zo’n groot aantal bedpartners. Als ik met een saaie, gemiddelde man zou willen afspreken, dan zou ik wel gewoon Tinder gebruiken… Het idee van een saaie, monotone levensstijl is voor mij echt ondraaglijk”, besluit ze.

Foto: Instagram – Bron: The Sun

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels