HomeNieuwsBizarGasten gaan naar een trouw, maar moeten inkom betalen

Gasten gaan naar een trouw, maar moeten inkom betalen

Wat als je in het huwelijksbootje wil stappen, maar geen geld hebt om een groot feest te organiseren? Dat was het dilemma van het Britse koppel Ben Farina en Clare Moran. Uiteindelijk vonden ze er niets beter op dan te vragen aan hun gasten om inkom te betalen voor de heuglijke dag.

Ben en Clare hadden net een nieuw huis gekocht, dus zaten ze een beetje krap bij kas. Omdat de tortelduifjes per se het feest van hun dromen wilden organiseren, kwamen ze met een briljante oplossing op de proppen. Als de gasten deel willen uitmaken van het huwelijk, moeten ze inkom betalen.

Weekendje weg

Concreet moet iedereen 150 pond (zo’n 170 euro) neertellen. In ruil kunnen ze een weekend overnachten op een vakantiedomein, waar het huwelijksfeest zal plaatsvinden. “Iedereen arriveert vrijdag en vertrekt maandag weer naar huis. Eigenlijk is het voor hen dus een weekendje weg”, vertelt Ben aan The Sun.

“Ondertussen kunnen ze bovendien gebruik maken van de spa en het zwembad en kunnen ze à volonté eten en drinken. In feite betalen ze dus voor hun verblijf”, gaat de bruidegom verder. Hij benadrukt ook dat ze zelf nog een groot deel van hun spaargeld opgeofferd hebben, onder meer aan het eten, drinken, de bruidsjurk en het pak van de bruidegom.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels