HomeNieuwsBizarGrootouders bedenken extreem schattige manier om hun kleinkinderen toch te kunnen knuffelen...

Grootouders bedenken extreem schattige manier om hun kleinkinderen toch te kunnen knuffelen (foto’s)

De Britse grootouders Barbara en Clive hadden hun drie kleinkinderen al negen maanden niet meer kunnen knuffelen. Verscheurd door gemis vonden ze echter een “coronaproof” oplossing om de koters toch eens goed vast te pakken. En die is extreem schattig.

Barbara (71) en Clive (73) Walshaw uit het Engelse Leeds hebben drie kleinkinderen. Door het coronavirus konden ze Quinn (6), Morgan (8) en Mackenzie (14) echter al maandenlang niet meer knuffelen. Toen Barbara tijdens het online kerstshoppen op twee opblaasbare ijsbeerpakken stuitte, zag ze de perfecte oplossing om hun schatten weer te omarmen.

Oma en opa Walshaw trokken de schattige outfits aan en gingen op kerstdag op ijskoude missie op zoek naar knuffels. Zoon Neil speelde het spelletje mee en vertelde tegen zijn kroost dat er twee ijsberen waren gespot in de buurt. Toen ze de “ijsberen” plots voor de deur zagen staan, reageerden de kinderen erg enthousiast.

“Het was een hartverwarmende reünie met het gezin”, vertelt Barbara aan Metro UK. “Het zorgde voor zoveel vreugde en bracht een ‘pure’ kerstsfeer. Het waren de beste zes minuten van 2020.”

Coronaproof?

Barbara noemt haar koddige plannetje “het beste idee dat ze ooit heeft gehad”. Maar in de commentaren op de foto’s vragen sommige mensen zich af of het die titel wel verdient. Opmerkzame Twitter-gebruikers zagen immers dat het pak gewoon een – vermoedelijk open – gat heeft ter hoogte van Barbara en Clives gezicht. Bovendien hebben ze hun mondmaskers ook niet op. Beter voorzichtig zijn is toch de boodschap.

grootouders
Twitter / Neil Walshaw

Het bericht Grootouders bedenken extreem schattige manier om hun kleinkinderen toch te kunnen knuffelen (foto’s) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels