HomeNieuwsBizarDeze NBA-ster hemelde zichzelf op via vals Twitter-account

Deze NBA-ster hemelde zichzelf op via vals Twitter-account

Kevin Durant heeft zich geëxcuseerd voor uitlatingen op Twitter. Via een vals account prees de basketbalster zichzelf en uitte hij felle kritiek aan het adres van zijn ex-team en -coach.

De Verenigde Staten waren de voorbije dagen in de ban van enkele tweets van Kevin Durant, sterspeler van de Golden State Warriors, kampioen van de NBA. De speler had op Twitter in de derde persoon op een bericht over hem gereageerd en daarbij uitgehaald zijn voormalige ploeg en coach. Nu blijkt dat hij zich vergist had van account.

“Ik heb overdreven”

Durant zou er een tweede profiel op nagehouden hebben. Toen de tweet over zichzelf binnenkwam, zou hij per ongeluk met zijn officiële account hebben geantwoord. Zelf verontschuldigde hij zich in heel algemene termen. “Ik heb deze keer een beetje overdreven, dat gebeurt soms wanneer ik in zo’n debat over basketbal beland. Ik heb er spijt van dat ik de naam van mijn voormalige coach en voormalig team heb gebruikt. Dat was kinderachtig. Dat was idioot, al die soorten woorden. Daarvoor wil ik me verontschuldigen”, klonkt het.

Foto Twitter

Het voorval doet denken aan een situatie in de Belgische voetbalwereld. Toen Stijn Stijnen nog in het doel stond van Club Brugge kwam hij in het oog van een storm te staan toen bleek dat hij onder valse namen reageerde op de supportersforum van de ploeg. Hij hemelde zichzelf op en uitte kritiek op zijn mede-doelmannen in de ploeg.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels