HomeNieuwsBizarGameverslaafde man vraagt scheiding aan nadat vrouw zijn account verwijdert

Gameverslaafde man vraagt scheiding aan nadat vrouw zijn account verwijdert

Iedereen speelt graag op tijd en stond een (computer)spelletje. Maar bij een Maleisische man liep de liefde voor de game ‘King of Glory’ lichtjes uit de hand. De 25-jarige man was zo verslingerd aan het spel dat hij zijn vrouw en kind compleet verwaarloosde.

Het koppel leerde elkaar zo’n zes jaar geleden kennen. Zij woonde toen in China, maar de charmeur wist haar te overtuigen om naar Maleisië te verhuizen. Niet lang daarna gaven ze elkaar het ja-woord. Hun huwelijk verliep vlotjes, tot het spel ‘King of Glory’ twee jaar geleden werd gelanceerd.

In de ban

Voor ze het wist was haar man volledig in de ban van het spel. In eerste instantie speelden ze vaak samen, maar omdat de vrouw steeds het onderspit moest delven besloot ze de handdoek in de ring te gooien. Dat was het begin van zijn verslaving.

Steeds vaker verliet de man het echtelijk huis om bij zijn vrienden urenlang te gamen. Omdat hij amper nog oog had voor haar en voor hun dochter, besloot de vrouw zelf het heft in handen te nemen. Na de zoveelste nachtelijke gamemarathon verwijderde ze het account van haar man via zijn smartphone.

Scheiding

Het duurde echter niet lang voor de man ontdekte wat ze had gedaan. In zijn woede sleurde hij haar van de trap, tierde hij dat hij wilde scheiden en gebood hij haar om terug te keren naar China. Intussen is de scheidingsprocedure ook daadwerkelijk ingezet.

 

 

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels