HomeNieuwsBizarVIDEO. Vader en dochter verbazen met gezamenlijke paaldansact

VIDEO. Vader en dochter verbazen met gezamenlijke paaldansact

Paaldansen is een hobby die je eerder associeert met nachtclubs dan met familiefeestjes. Dat geldt niet voor de Ierse Hazel Roberts en haar vader Dave. Het duo verraste vriend en vijand met hun opvallende act bij de tv-show ‘This Morning’.

Dave begon met de opvallende hobby op simpel verzoek van een ex-vriendin, die hem maar liefst drie weken smeekte om haar te vergezellen op haar eerste les. Hazel kreeg de smaak te pakken toen ze studeerde aan een Ierse universiteit. Toen ze hem bij wijze van grap een foto stuurde van haar nieuwe hobby, had ze dan ook niet verwacht dat ze een gelijkaardige foto zou terugkrijgen.

Podiumvrees

Het idee om samen te performen kreeg vorm toen Dave gevraagd werd om deel te nemen aan de jaarlijkse paaldansshow van zijn lerares. “Ze vroeg me waarom ik niet gewoon samen met mijn dochter zou optreden”, verklaart Dave. “Ik zag het echter niet zitten om alleen het podium op te kruipen”, vult Hazel aan. “En bovendien zou ik er bij iemand anders niet op durven vertrouwen dat hij of zij me niet laat vallen”. En zo kwam hun opvallende performance tot stand.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels