HomeNieuwsBizar‘Firedooring’ is de nieuwste datingtrend

‘Firedooring’ is de nieuwste datingtrend

Na ‘ghosting’, ‘submarineing’ of ‘breezing’ is ‘firedooring’ de nieuwste toevoeging aan het lijstje met datingtrends. Maar wat bekent het juist?

Volgens Metro UK, is ‘firedooring’ wanneer je veel tijd en moeite in iemand steekt en niets terugkrijgt. De trend krijgt zijn naam door de bekende nooduitgang-deuren die je maar langs één kant open krijgt.

Van één kant

Bijvoorbeeld, zo merk je ‘firedooring’ als je nooit een antwoord krijgt op je berichtjes, maar je zelf alles laat vallen als je je berichtdeuntje hoort. Of je hoort je partners gezeur aan over zijn slechte dag op het werk, maar hij heeft geen tijd voor naar jou te luisteren. Kortom, als het maar van één kant lijkt te komen.

‘Firedooring’ kan in relaties voorkomen, maar ook in een vriendschap. Iedereen kent wel die ene persoon die nooit de moeite doet om naar jouw feestje te komen, maar kwaad wordt als je haar housewarming mist.

Niet forceren

Niet elke relatie hoeft helemaal gelijk te zijn in elk aspect, maar als je meer geeft dan je kan nemen, zal de relatie niet lang standhouden. Als je merkt dat de nieuwe trend van toepassing is bij jou, moet je het misschien niet proberen te forceren en je kansen te wagen bij iemand die zijn deuren wagenwijd openzet voor jou.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels