HomeNieuwsBizarFan vraagt Koning Charles III om een pint te pakken en zijn...

Fan vraagt Koning Charles III om een pint te pakken en zijn gevatte respons gaat viraal (video)

Koning Charles staat tegen wil en dank eerder bekend als een suffe koning, maar een video van deze zomer schijnt een ander licht op de nieuwe Britse koning. In die video vraagt een fan Charles III om een pint te gaan pakken. Het is de start van een ontmoeting die de fan nooit nog zal vergeten.

De video, die gefilmd werd door Andrew Gould, dateert al van juli 2022, maar gaat sinds het overlijden van Queen Elizabeth II viraal. Intussen heeft de video al 9 miljoen views, en dat aantal blijft toenemen. De reden? In die video zien kijkers de humor van de koningin in Charles terug. Elizabeth II stond namelijk bekend vanwege haar lichtjes cynische, maar steevast gevatte replieken.

«Waar?»

De virale video werd gefilmd tijdens de openingsceremonie van de Commonwealth Games op 28 juli 2022 in Birmingham. Daarin begroet (toen nog prins) Charles het volk. Een fan met lef, Daniel Walker, vraagt aan Charles of hij een pint wil gaan pakken met hem. Ondanks de menigte, vangt Charles het voorstel op en vraagt hij tot ieders verbazing: «Waar?» Daarop schreeuwt de fan terug: «Maakt niet uit waar!» Charles kan er smakelijk om lachen, maar wijst Walker wel aan: «Je zal toch een plek moeten voorstellen.»

Stoute schoenen aan

De video eindigt vooraleer we kunnen achterhalen of die pint ervan gekomen is. Daarom nam JamPress contact op met Walker. «Ik was net klaar met werken en wou op café gaan met mijn vrienden. Plots zag ik hem», getuigt hij. «Ik dacht, als ik dan toch op café ga, kan ik zo goed prins Charles meevragen.» Walker besefte snel dat zijn vraag nogal onbeleefd kon overkomen bij de toekomstige koning, maar waagde tot tweemaal toe zijn poging. «Ik kon het niet geloven, ik had nooit gedacht dat hij zou antwoorden.»

Prins ontmoet «Brummie lad»

De lijfwachten van Charles verkneukelden zich om de interactie tussen Charles en Walker, en maanden Walker aan om te wachten, gezien de prins hem wou ontmoeten. «Ik mocht zijn hand schudden», zegt Walker. Charles vroeg hem zelfs wat hij deed als job. Toen Walker zei dat hij in digital marketing werkte, noemde Charles hem een «degelijke Brummie lad» – Brummie is dialect voor een inwoner van Birmingham – en wenste hij Walker al het beste.

«Ik ben nu nog een grotere fan van Charles, want ik heb zijn menselijke kant gezien», besluit Walker. «Ik hoop dat hij nog steeds zin heeft in die pint, want dat zou ongelofelijk zijn.»

@andrewgould6

go for beer Charles #prince #king #goforbeer #laugh #ask #question #lol #royal #charles #princecharles #commenwelthgames #birmingham #birmingham2022 #birminghamuk

♬ original sound – Andrew Gould

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/fan-vraagt-koning-charles-iii-om-een-pint-te-pakken-en-zijn-gevatte-respons-gaat-viraal-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels