HomeNieuwsBizar‘Love Island’-kandidate beleeft gênant moment in fitness: «En ik droeg geen onderbroek!»...

‘Love Island’-kandidate beleeft gênant moment in fitness: «En ik droeg geen onderbroek!» (video)

Een deelneemster van de Britse versie van ‘Love Island’ heeft een oepsmomentje beleefd in de fitness. Ze wilde daar een man imponeren, maar dat liep mis door een probleem met haar outfit…

Coco Lodge zegt je wellicht niet zo veel, maar in Engeland is ze bekend door haar deelname aan de meeste recente editie van ‘Love Island’. De 27-jarige brunette ging onlangs naar de fitness waar ze hoopte wat mannelijke aandacht te krijgen. Ze trok haar legging aan en deed enkele oefeningen vlak voor een man die ze wel aantrekkelijk vond.

Gat op lastige plek

En jawel, het leek te lukken, want de man kwam naar haar toe. Maar… «Hij kwam me vertellen dat er een gat zit in mijn schaamstreek. En ik droeg geen onderbroek! Dus hij zag op zijn minst een stuk van mijn jeweetwel… Dus, als iemand een andere fitness kent?», vertelt ze in een TikTok-video.

Plaatsvervangende schaamte

Het tafereel werd al meer dan 1,6 miljoen keer bekeken en zorgde voor heel wat hilariteit. «Ik zou ter plaatse gestorven zijn», «Ik zou mijn lidmaatschap opzeggen en er nooit meer terugkomen», en «Ik heb oprecht nog nooit zo hard gelachen», lezen we onder meer in de reacties.

@cocolodge

Someone just buy me a BBL at this point #fyp

♬ original sound – cocolodge

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/love-island-kandidate-beleeft-genant-moment-fitness-en-ik-droeg-geen-onderbroek-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels