HomeNieuwsBizarEerlijke tiener bezorgt portemonnee bomvol geld weer aan eigenaar

Eerlijke tiener bezorgt portemonnee bomvol geld weer aan eigenaar

Als mensen een goedgevulde portemonnee vinden, zal een groot deel twijfelen wat ze ermee moeten aanvangen. Maar dat is buiten de 18-jarige Tyler Opdyke gerekend, die het geld onmiddellijk terugbezorgde aan de rechtmatige eigenaar.

Tyler Opdyke uit Californië bewijst dat er nog eerlijke vinders rondlopen op deze aardbol. De Amerikaanse tiener was bezig met het uitdelen van flyers toen hij op een oprit plots een goedgevulde portemonnee spotte. Het kleinood was gevuld met enkele kredietkaarten en een heleboel bankbiljetten ter waarde van 1.500 dollar (zo’n 1.250 euro).

De jongeman aarzelde geen seconde en belde aan. De vrouw des huizes, Melissa Vang, vertrouwde het zaakje echter niet en durfde de deur niet te openen. Toen ze achteraf dan ook de portefeuille terugvond, was ze dan ook aangenaam verrast.

“Blijkbaar had mijn man zijn portemonnee laten vallen op onze oprit”, schrijft Vang achteraf op Facebook. “Eigenlijk is het triestig dat ik hem niet vertrouwde en de deur niet durfde open te doen”, geeft ze toe. “Jammer genoeg is dat blijkbaar de wereld waarin we vandaag leven. We horen zodanig veel vreselijk nieuws, dat we af en toe vergeten dat er ook nog eerlijke zielen rondlopen.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels