HomeNieuwsBizarBan bikinifoto’s kost model 70.000 volgers

Ban bikinifoto’s kost model 70.000 volgers

Fotomodel en fitnesscoach Sophie Gray heeft zo’n 70.000 volgers verloren op Instagram nadat ze besliste om geen bikinifoto’s meer te posten.

Hoewel ze op het medium zelf een gezonde en sportieve levensstijl promootte aan haar 450.000 volgers, kon ze de druk van Instagram niet meer aan.

Zelfvertrouwen brokkelde af

“Hoe ik anderen ook aanzette om hun afgetraind lichaam te tonen, brokkelde mijn zelfvertrouwen steeds weer af bij het zien van foto’s van andere vrouwen”, vertelt ze aan Cosmopolitan.”Hoe ik anderen ook aanzette om hun afgetraind lichaam te tonen, brokkelde mijn zelfvertrouwen steeds weer af bij het zien van foto’s van andere vrouwen. Dat liet ik niet op mijn eigen foto’s zien: ik was supergelukkig en supergezond, sterk en fit, iemand die haar leven onder controle had.”

Geen spijt

Midden juli stopte Gray dan met het publiceren van bikinifoto’s op haar Instagramaccount en verwijderde ze die foto’s ook van haar account. Dat kostte haar snel 70.000 volgers, maar van haar beslissing heeft ze nog steeds geen spijt. “Ik laat me niet langer motiveren door die perfect gespierde buiken. En dat voelt reuzegoed.”

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels