HomeNieuwsBizarHonderden bewoners van flat zonder fietsenstalling winnen… een fiets

Honderden bewoners van flat zonder fietsenstalling winnen… een fiets

Als iemand doorgaans een prijs wint, springt die een gat in de lucht. Bij een hondertal mensen uit een woontoren in Tilburg is dat jammer genoeg niet het geval.

De honderden bewoners hebben dankzij de Postcode Loterij een fiets gewonnen. Bij dit kansspel wordt er niet met nummers geloot, maar met postcodes. Hoe kan je dan winnen? Simpelweg door een biljet te kopen en in de winnende postcode te wonen. De postcodes zijn bij onze noorderburen bovendien een pak gedetailleerder dan bij ons. Terwijl ze in België verwijzen naar een gemeente of dorp, kan het in Nederland soms gaan over een straat of zelfs een gebouw.

Nu zijn het dus de bewoners van een woontoren uit Tilburg die zich de gelukkige winnaars mogen noemen. Alhoewel, hun prijs is eerder problematisch als je weet dat er in het appartementsgebouw geen fietsenstalling is.

De bewoners discussiëren dan ook al een hele tijd over waar ze hun stalen ros mogen achterlaten. Ze waren het bijna met elkaar eens, maar nu ze overladen worden door nieuwe fietsen wordt dat akkoord weer op de lange baan geschoven.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels